TANJUNG MAS NINGGAL JANJI

TANJUNG MAS NINGGAL JANJI


Berikut ini syair lagu campur sari dari Didi Kempot "Tanjung Mas Ninggal Janji "
by Didi Kempot
Bebasan kaya ngenteni
Udan ing mangsa ketiga
Nadyan mung sedhela ora dadi ngapa
Penting bisa ngedhemke ati
Semono uga rasaning atiku
Mung tansah nunggu tekamu
Ra krasa setahun kowe ninggal aku
Kangen…kangene atiku….
Aku sih kelingan nalika ing pelabuhan
Kowe janji lunga ra ana sewulan
Nanging saiki, wis luwih ing janji
Nyatane kowe ora bali-bali
Neng pelabuhan Tanjung Mas kene
Biyen aku ngeterke kowe
Neng pelabuhan Semarang kene
Aku tansah ngenteni kowe…


Silahkan download lagu Tanjung Mas Ninggal Janji versi MP3 melalui 4shared disini:

Read other related articles

Also read other articles

© Copyright 2011-2020 JURUGAN INFO | All Right Reserved